logo_biff

Măsuri de Siguranță la BIFF2020

Bucharest International Film Festival

13A Rabat Street, 011835, Bucharest

Tel./Fax.: +4 021 231 28 58

contact@biff.com.ro

https://biff.com.ro/

Măsuri de Siguranță la BIFF2020

Pentru prevenirea contaminării cu Noul Coronavirus conform Ordinului nr. 2.941/1.120/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I Nr. 531 din 19 iunie 2020, Festivalul Internațional de Film București, transmite publicului, echipei și furnizorilor de servicii, următorul regulament:

  • Nu este permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală modificată) şi nici a celor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3°C. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3°C, vă fi măsurată din nou o singură dată, după 2-5 minute.
  • Accesul publicului vă fi permis numai cu condiția purtării măștii de protecție. Purtarea măştii este obligatorie pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecţie eficientă, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
  • Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura sau refuză purtarea măştii nu vor avea acces în locații.
    În toate zonele de aşteptare (la intrare, la toaletă sau la ieşire) participanţii trebuie să păstreze distanţa de minimum 2 m.
  • Pe scaune, distanţa fizică între persoane vă fi de 2m. Regula nu se aplică persoanelor care au venit împreună, acestea putând ocupa locurile alăturate.
  • Nu este permisă schimbarea poziţiei scaunelor.
  • Biletele nu vor putea fi achiziţionate la fața locului, ci exclusiv on-line, de pe eventbook.ro sau prin invitații emise online de către organizatori.
  • Fumătorii sunt rugați să utilizeze spațiile special amenajate.